Přestřelka vyzněla lépe pro Višňovou

TJ Jiskra Višnová B 6:2 FK Rynoltice B

24. 4. 2022

Góly: 7. Holub, 36. Bednář, 66. Labský (pen.), 69. Lachman, 87. Knapp, 89. Knapp – 9. Černý, 84. Kotyza

Sestava: #18 Závůrka – #6 Pavlů, #7 Labský, #5 Cýrus, #12 Hloužek – #4 Holub (79. #15 Marek), #8 Lachman, #10 Bednář, #2 Bečička (46. #3 Švadlenka) – #9 Žežulka (58. #14 Knapp), #11 Rücker (67. #13 Beran)

Report:      

I višňovské béčko na jaře zatím nenašlo přemožitele a sérii chtělo protáhnout i po zápase s Rynolticemi, které měli po třech zápasech šest bodů. Oba týmy byly posilněny o dva hráče A – týmů, což bylo znát především na straně domácích.

 Již od začátku bylo jasno, kdo bude diktovat tempo hry. Višňová držela míč a často ohrožovala i branku brankáře Rynoltic Hřiba. V sedmé minutě se prosadil navrátilec Holub, který se po delší herní odmlce vrátil ve velkém stylu. Ovšem vzápětí bylo srovnáno. Za hosty překonal Závůrku hráč Černý. Poté začali domácí zahazovat šanci za šancí. V koncovce pohořeli Rücker, Pavlů, Holub i Žežulka. U domácích byl výrazně vidět herní vliv Bednáře, který na středu hřiště kraloval. Svůj výkon podtrhl i gólem z 36. minuty. Poločas tak končil za stavu 2:1.

Druhý poločas začal výměnou Švadlenky za Bečičku. Hra domácích se neměnila. Fanoušci byli svědky několika zajímavých náznaků ke skórování. Áčkaře Žežulku vystřídal Knapp a jeho dravost byla odměněna penaltovým zákrokem na něj. O její následné proměnění se postaral kapitán Labský. Útočný věkový průměr se na 17 let proměnil poté, co Beran vystřídal Rückera. V 69. minutě se z voleje trefil Lachman, zavládla pohoda na hřišti i v hledišti. “Mlaďasové“ postupem času spálili několik tutovek, a tak přišel trest v podobě gólu Kotyzy. Střelecké trápení prolomil v 87. minutě Knapp a na svou trefu navázal i o dvě minuty později.

 Zápas tedy zvládl domácí B – tým rozdílem čtyř gólů a potvrdilo se tak, že za úspěch se v letošní sezóně bude považovat pouze titul okresních přeborníků.